Hem / Försäkringar

Tel: JOUR DYGNET RUNT
0383-10309

Försäkringar

Försäkringsinventering - kan du få pengar tillbaka?

Tyvärr återbetalas inte försäkringar automatiskt när någon avlider. Många tycker det är svårt att överblicka alla försäkringar man har själv - hur svårt är det inte när man plötsligt behöver ta reda på vilka försäkringar en anhörig haft? På grund av att det är så komplicerat fryser stora belopp inne varje år. Många svenskar går miste om återbetalning av stora summor.

Med hjälp av en försäkringsinventering får ni en enkel överblick över aktuella försäkringar och eventuella pengar att få tillbaka. Somliga har t o m försäkring som täcker begravningskostnaden utan att veta om det.

Försäkringsinventering beställer du av oss och utförs av vår samarbetspartner Cynk.

 

Försäkringsinventering för efterlevande

Vet du själv vad dina egna försäkringar kostar varje år? Har du själv koll på om du är rätt försäkrad? Och hur många försäkringar du egentligen har privat och hur många din arbetsgivare gett dig? Vad händer om du blir sjuk och vem ärver dig? Komplicerade frågor som blir bra mycket enklare genom vår samarbetspartner Cynk. Du får en komplett bild över försäkringar och pensioner.

 

Sociala medier efter döden

En fråga som blivit högaktuell de senaste åren är hur man ska hantera konton i sociala medier som Facebook och Instagram efter döden. Sociala medier är en viktig del i sorgearbetet och hjälper anhöriga att minnas och att ta avsked och gå vidare. Vi rekommenderar att stänga avlidnas konton - de kan annars bli en för jobbig påminnelse med automatiska opersonliga födelsedagshälsningar med mera.

Som auktoriserad begravningsbyrå kan vi erbjuda tjänsten att släcka Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn. Du beställer av oss och utförs av vår samarbetspartner Cynk.